Anonymiteten behövs

Alexandra Pascalidou skrev en intressant artikel på Metro idag men jag kan verklig inte hålla med henne. Förutom att artikel inte verkar ha någon röd tråd utan babblar bara iväg om olika saker så verkar inte Alexandra förstå vitsen med att diskutera eller yttrandefrihet. Det finns folk som inte kommer hålla med om vad man tycker och att censurera eller straffa folk för det är fel och skadligt för vårat samhälle. För att inte tala om bryter mot yttrandefriheten som står med i grundlagen. Nej världen är inte ett perfekt ställe där alla är sams men att censur bort det kommer inte lösa något.

3 thoughts on “Anonymiteten behövs

  1. Hej Simon. Om du vill ha hjälp med spam, granskning av texter och dylikt så skulle jag gärna bli admin på de punkterna, det är ju detaljerna som räknas.
    Cheers!

  2. It’s not bad, I debug code like that all day. Just make room for your breakpoints to land in SaCiea/fhromr, and you’re good to go. Does the landing strip scare you? Sure, but wrapped in a try/catch, you’re good to go!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>