Vanligt folk har börjat falla offer för upphovsrätten i Sverige nu

Det finns många exempel på folk som blivit stämda enorma belopp för att de brutit mot upphovsrätten. Dessa fall har varit utomlands och många av dem är från USA. I Sverige har istället antipiratbyrån gått efter siterna, admins och grundarna av siterna och så vidare.

 

Den taktiken har nu ändrats (och det var ju bara en tidfråga) nu går antipiratbyrån på vanligt folk och räkna inte med att detta är sista för det kommer bli tusentals åtal i Sverige. Det är bara att kolla utomlands för att de vad som kommer hända.

2 thoughts on “Vanligt folk har börjat falla offer för upphovsrätten i Sverige nu

  1. Pingback: Det ska vara lätt att göra rätt | Sagor från livbåten

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>