Samling med forskning om pirat politik

research_top

Det händer ibland att det kommer fram väljare som vill ha källor på våra påstånden. Något som hände under city festivalen i Västerås. Min tanke med denna sidan var då att man bara kan skicka länken till dem om man träffar dem online. Träffar man dem afk så kan man ha denna sidan i utskrivet format och ge till dem. Jag har letat efter något i denna still men har ej kunnat hitta det så jag skapar det själv. Syfter med denna sidan är att samla massor med med information om forskning om de olika områdena som piratpartiet tar ställning i. Jag tänkte att jag börjar med att samla information om våra tre huvudområden men funkar detta bra så kommer jag nog bredda med fler områden. Jag kommer posta en länk till källan, samfattning (kommer citera om det finns, finns det inte i texten skriver jag egen) samt en länk till mirror ifall att det skulle förvinna. Om ni har tips på studier så posta en kommenterar så lägger jag in dem.

 

http://simonlindgren.se/forskning-om-pirat-politik/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>