Om mig

Jag är ung och engagerad i piratpartiet. Jag fruktar övervakningssamhället som håller på att växa fram här i Sverige och resten av världen. Det är min viktigaste fråga och något jag är helt emot FRA. Det är ingen lösning och något som jag alltid vågar tala emot och som jag vill få resten av folket att inse, vilket många redan gjort.

En annan viktig fråga som jag vill ta tag i är Öppen källkod. Självklart går det inte bara att kasta ut allt mot Öppen källkod på 5 minuter men att gå över när alternativ finns är alltid något jag strävar mot. Däremot blir jag inte glad när offentliga sektor bestämmer sig någon stans för att stänga in sig ännu mer genom t.ex. att skaffa en apple produkt.

Just nu pluggar jag systemvetenskap och programmera när jag får tid över. Är även kassör för ung pirat Västerås, kassör i piratpartiet västerås och västmanland och ung pirat östra distriktet så om du har något som berör denna föreningen så kan du kontakta mig via mail adressen simon.lindgren@ungpirat.se.

Jag driver även denna gratis sidan där jag lägger upp mina program på, samt källkoden till dem. Jag har många planer för sidan och den är långt från färdigutvecklad så ha lite överseende med det. (obs den är på engelska)
http://selelox.com/